Selvom kvaliteten altid er høj hos Covermodel er priserne lave. Det behøver ikke koste en million at få taget billeder, der ser sådan ud.

GRATIS FOTOSESSION:
Som model er det GRATIS at få taget fotos til en bestilt opgave, da det er et modeljob. Her betaler kunden løn til os og til dig. Læs mere om job og løn på http://covermodel.dk/side9 eller http://covermodel.dk/seoghoer

PRIVAT / KOMMERCIEL FOTOSESSION:
Ved fotos til kommercielt eller privat brug, er det din fotosession og dine billeder som du ejer.  Prisen regner vi ud efter hvor mange timer, der skal bruges på at lave opgaven. Vi giver gerne en fastpris på en opgave. Timeprisen er:

  • Enkelt opgave, timepris kr. 950,- ex. moms. Prisen er for kunder, der køber mindre end 3 opgaver om året.
  • Faste kunder, timepris kr. 800,- ex. moms. Prisen er for kunder, der køber mere end 3 opgaver om året.

Ved at bestille en opgave, som forventes at vare længere end 8 timer, tilbyder vi gerne at give et samlet tilbud.

Redigering billeder:
Når et billede redigeres arbejder fotografen med hudfarve, hud-struktur, bumser, acne, ar, øjnfarve, baggrund, farve-toner osv. Billeder leveres som udgangspunkt i TIFF/JPG, 2000 x 3000 pixels, 300 DPI, Adobe RGB.

Booking af privat fotosession:
Ved booking dato til en fotosession overføres 500,- kr. som et depositum. Beløbet trækkes fra prisen for din fotosession, når du skal betale. Hvis du ikke ankommer til aftalen eller aflyser din aftale senest 48 timer før, bliver dit depositum ikke refunderet.