Se&Hør Pige/Mand – Spørgsmål & Svar

Det er GRATIS at få lavet billeder til Se & Hør Pigen / Manden. Du skal se det som et modeljob, hvor du tjener penge ved at tage på arbejde som model. Du kan også bruge billederne GRATIS til modelkonkurrencer på nettet, dine profiler osv. Du må IKKE videresælge billederne eller bruge dem til kommercielt brug uden yderligere skriftlig tilladelse. Bemærk: Ligegyldigt hvilken årsag du har, koster det 500,- kr. i gebyr, hvis du AFLYSER eller ønsker at FLYTTE din booking af dit fotoshoot SENERE end 24 timer FØR din booking eller hvis du slet ikke dukker op. Gebyret gælder alle modeller.
Du er minimum 18 år og har en flot krop og et kønt ansigt. Du udfylder formular under ‘Tilmelding‘ og husker at vedhæfte foto af dig selv. Når du har trykket på ‘Send’ bliver dine informationer og billede sendt til Covermodel, der efterfølgende kontakter dig for at aftale en fotosession.
Du får et honorar overført til din konto på 1.500,- kr., når du har været i Se&Hør. Det er Se&Hør, der foretager betalingen.
Fotosession tager 1 times tid, og billederne skydes i stort prof. fotostudie i Rødvore. Du SKAL medbringe PAS eller KØREKORT som gyldig billed-ID. Du sætter selv hår og makeup. Fotografen fotograferer, udvælger og redigerer 10 billeder og sender til Se&Hør sammen med kontrakten. Billederne bliver lagt på Se&Hørs hjemmeside og der kommer 2 billeder i bladet. Du modager de 10 færdige billeder på din mail, som du kan bruge, hvor du har lyst. Du kan komme op til 2 gange i Se & Hør på 1 år – og du får 1.500 kr i honorar hver gang.
Se&Hør har bestemt reglerne: Som Se&Hør Pige skal du være nøgen, dog er der kun krav om at brysterne skal være synlige. Der er ingen krav om at du skal vise dine nedre kønsdele. Som Se&Hør Mand må du gerne beholde dine boksershorts på.
Der er ingen faste regler for hvornår billedet bliver bragt i Se&Hør. Du kan regne med der kan være et par måneders ventetid fra du modtager billederne til de bliver publiceret. Årsagen er, at det er MEGET populært at få sit billede bragt i Se & Hør og derfor er der kø. Du får ikke besked fra Se&Hør om hvornår du kommer i.
Cirka 3-4 uger efter billedet har været i Se&Hør modtager du dit honorar på din konto. Det er Se&Hør, der udbetaler dit honorar og oplyser beløbet til Skat. Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende din løn, kan Se&Hør træffes på hverdage i dagtimerne på tlf. 72 34 20 00
Ja, du kan ved samme fotosession lave billeder til andre opgaver – som pige kan du fx. få taget billeder til Side9 Pigen, der bliver publiceret hos Ekstra Bladet
Kontrakten, som du har underskrevet, er mellem Se&Hør og dig som model. Det er ikke Covermodel, du har indgået indgået kontrakten med. Det er derfor 100% DIT EGET ansvar selv at kontakte Se&Hør, hvis du ønsker at lave ændringer i forhold til kontrakten. Dette gælder også hvis du fx ønsker at få dine billeder slettet eller få aftalen helt annulleret. Covermodel kan ikke slette dine billeder eller annullere en kontrakt for dig, det er noget du selv må tale med Se&Hør om. Se&Hør er flere uger foran med at opsætte og trykker siderne til bladet med billederne af Se&Hør Pigen og Se&Hør Manden, så det er slet ikke sikkert, at det kan lade sig gøre at trække billederne og kontrakten tilbage – men det er en dialog du selv må føre med Se&Hør, da det er dig, der ønsker at lave ændringer i aftalen med dem. Husk på, at du godkendte og underskrev kontrakten ved dit fotoshoot, så som udgangspunkt er den bindende og kan ikke annulleres. Se&Hør træffes på hverdage i dagtimerne på tlf. 72 34 20 00. Hvis du vælger at annullere aftalen med Se&Hør modtager du en faktura på 3.000,- ex. moms fra Covermodel, der dækker vores udgifter i forbindelse med din fotosession hos os og de leverede modelbilleder.