KONCEPTER

koncepter
Hos Covermodel får du en samarbejdspartner, som viser indlevelse, involvering og nærvær i dine projekter. Covermodel fokuserer på dine resultater, og går efter at effektivisere dit budget og din kommunikation for at opnå det bedste resultat.

Koncepter bygger bro mellem de forretningsmæssige udfordringer og de strategiske mål med fokus på brugernes behov.

Ved et møde med Covermodel omkring konceptudvikling vil fokus altid være på: Forretningen og brugerne. Det færdige koncept er resultatet af hvor og hvordan de to ender kommer til at mødes.

EKSEMPLER PÅ KONCEPTER
I februar 2008 udviklede Covermodel i samråd med natklubben Luux/S-Club et koncept for at tiltrække flere gæster til diskoteket. Konceptet hed “Årets S-Girl 2008” og gik ud på at en masse piger skulle lade sig fotografere på diskoteket, udvalgte dommere fra modelbureauet Alluremodels skulle vurdere deres evner som modeller og vinderen af konkurrencen fik et gratis fotoshoot. Konceptet blev gennemført og afviklet den 30. april 2008. Det var en stor succes for diskoteket.

Efterfølgende har Covermodel været ansvarlig for udviklingen og afviklingen af mange spændende koncepter i samråd med kunderne.

  • Se&Hør SommerBaben
  • Pigekalenderen
  • Miss DHB
  • Miss D!
  • Miss Beach Babe

Er du blevet interesseret i at få ud- og afviklet dit eget koncept, står Covermodel klar med både inspiration, sparring, erfaring og modeller. Kontakt os gerne for et uforpligtende møde.